top of page

Hoitoesittelyt

Marja Entrich kasvohoidot

Marja Entrich ihonhoitosarja - kotimaista luonnonkosmetiikkaa vuodesta 1943. Tule ja koe mitä kosteuttava Marja Entrich kasvohoito saa ihollesi aikaan. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoito sisältää koneellisen ihoanalyysin, ihon puhdistuksen ja kuorinnan, kasvohieronnan, syväpuhdistavan valkosavinaamion, kasvoveden, tehoseerumin, silmänympärysvoiteen, ravintoöljyn, kosteusvoiteen, värillisen kosteusvoiteen ja huulivoiteen. Kesto noin 45 min.

Klassinen hieronta

Perinteinen, lihaksia rentouttava ja palauttava hieronta.

Intialainen pää- ja kasvohieronta

Rentouttava, 45 minuuttia kestävä hieronta. Hoidossa käsitellään öljyjä hyväksi käyttäen hartianseutu, niska, päänahka ja kasvot. Hoito rentouttaa, poistaa jännityksiä sekä elvyttää pään ja hartioiden alueen verenkiertoa.

 

Stressiniskahieronta

Niska- ja hartia-alueen jännityksiä ja kipuja lievittävä, 30 minuuttia kestävä rentouttava hierontahoito. Hoidossa keskitytään erityisesti purkamaan lihasjännityksiä ja mielen paineita.

 

Kuumakivihieronta

Edistää verenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa. Lämpökäsittely edistää epäpuhtauksien poistumista elimistöstä ja lisää lymfaverenkiertoa. Pitkäkestoinen lämpökontakti syvärentouttaa lihaksia ja luo harmonisen sekä tasapainoisen mielialan. Hieronta tuo syvän ja pitkäkestoisen rentoutuksen.

 

Aromaterapia

Aromaterapia on kokonaisvaltainen, tuhansia vuosia käytetty hellivä hoitomuoto. Hoito perustuu tarkoin määritellyistä kasvilajeista tislaamalla tai kylmäpuristamalla uutettaviin eteerisiin, aromaattisiin öljyihin. Erilaisilla öljyillä on koostumuksensa mukaisesti kyetty määrittelemään erilaisia terapeuttisia ominaisuuksia, joita hyödynnetään terveyden edistämisessä. Öljyjen vaikutukset voivat olla rauhoittavia, virkistäviä, lihaksia rentouttavia, kipua lievittäviä, nesteitä poistavia, limaa irrottavia, hormonitoimintaa tasapainottavia, vastustuskykyä lisääviä jne.  Ihon läpi imeytyvät aromaattiset öljyt yhdessä rentouttavaan hieronnan kanssa luovat fyysisen ja psyykkisen yhteisvaikutuksen johon hoidon teho perustuu. Aromaterapiahoito voi tuoda helpotusta mm stressiin, kipu- ja jännitystiloihin, PMS- ja vaihdevuosiongelmiin, unettomuuteen, toistuviin hengitystietulehduksiin, iho-ongelmiin sekä nuutuneeseen oloon. Aromaterapiahoidon kesto on yleensä noin 1.5 tuntia.

 

Aromaterapiahieronta

Aromaterapiahieronta on hoitomuoto, jossa aromaattisia öljyjä ja niiden vaikutuksia yhdistetään perinteiseen hierontaan. Ihon läpi imeytyvät öljyt tehostavat hieronnan fyysistä vaikuttavuutta, lisäävät hoidon antamaa psyykkistä mielihyvää ja tuovat siihen mukanaan öljyjen parantavan vaikutuksen.

Jalkahuolto

Rentouttava ja kevyt hoito jaloillesi. Hoito sisältää koneellisen kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen siistimisen ja rentouttavan hieronnan.

Korvakynttilähoito

Korvakynttilähoito on Pohjois-Amerikan alkuperäiskansoilta periytyvä hoitomuoto. Korvakynttilähoito on pehmeä hoitomuoto, joka voi tuoda helpotusta esimerkiksi poski- ja nenäonteloiden tukkoisuuteen, päänsärkyyn ja migreeniin sekä korvatulehduksiin. Hoitomuoto poistaa korvasta kuona-aineita ja hoitaa korvaa kynttilän eteeristen öljyjen avulla.

 

Ultraäänihoito

Ultraäänihoito on syvemmälle lihaskudokseen kohdistuva hoitomuoto, joka lisää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa kudoksissa sekä nostaa kudosten lämpötilaa. Ultraäänihoitoa käytetään lihasten, jänteiden, nivelten ja nivelsiteiden hoidossa. Hoitomuotoa käytetään esimerkiksi lihaskouristusten ja liikunnassa saatujen kiputilojen hoitoon.

 

 

 

Meiltä myös

  • Biologiset, kotimaiset Marja Entrich- ihonhoitotuotteet koko perheelle.

  • TYKY-päivien hoidot henkilökunnallesi

  • Lahjakortit erilaisiin hoitoihin tai tuoteostoihin.

  • Pidämme myös kotiesittelyjä ja kauneusiltoja. Tervetuloa kysymään, tehdään sinulle yhdessä mieleisesi kauneusilta!

bottom of page