top of page

Hoitoesittelyt

Klassinen hieronta

Perinteinen, lihaksia rentouttava ja palauttava hieronta.

 

Intialainen pää- ja kasvohieronta

Rentouttava, 45 minuuttia kestävä hieronta. Hoidossa käsitellään öljyjä hyväksi käyttäen hartianseutu, niska, päänahka ja kasvot. Hoito rentouttaa, poistaa jännityksiä sekä elvyttää pään ja hartioiden alueen verenkiertoa.

 

Stressiniskahieronta

Niska- ja hartia-alueen jännityksiä ja kipuja lievittävä, 30 minuuttia kestävä rentouttava hierontahoito. Hoidossa keskitytään erityisesti purkamaan lihasjännityksiä ja mielen paineita.

 

Kuumakivihieronta

Edistää verenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa. Lämpökäsittely edistää epäpuhtauksien poistumista elimistöstä ja lisää lymfaverenkiertoa. Pitkäkestoinen lämpökontakti syvärentouttaa lihaksia ja luo harmonisen sekä tasapainoisen mielialan. Hieronta tuo syvän ja pitkäkestoisen rentoutuksen.

 

Aromaterapia

Aromaterapia on kokonaisvaltainen, tuhansia vuosia käytetty hellivä hoitomuoto. Hoito perustuu tarkoin määritellyistä kasvilajeista tislaamalla tai kylmäpuristamalla uutettaviin eteerisiin, aromaattisiin öljyihin. Erilaisilla öljyillä on koostumuksensa mukaisesti kyetty määrittelemään erilaisia terapeuttisia ominaisuuksia, joita hyödynnetään terveyden edistämisessä ja sairauksien ehkäisemisessä. Öljyjen vaikutukset voivat olla rauhoittavia, virkistäviä, lihaksia rentouttavia, kipua lievittäviä, nesteitä poistavia, limaa irrottavia, hormonitoimintaa tasapainottavia, vastustuskykyä lisääviä jne.  Ihon läpi imeytyvät aromaattiset öljyt yhdessä rentouttavaan hieronnan kanssa luovat fyysisen ja psyykkisen yhteisvaikutuksen johon hoidon teho perustuu. Aromaterapiahoito auttaa mm stressiin, kipu- ja jännitystiloihin, PMS- ja vaihdevuosiongelmiin, unettomuuteen, toistuviin hengitystietulehduksiin, iho-ongelmiin sekä nuutuneeseen oloon. Aromaterapiahoidon kesto on yleensä noin 1.5 tuntia.

 

Aromaterapiahieronta

Aromaterapiahieronta on hoitomuoto, jossa aromaattisia öljyjä ja niiden vaikutuksia yhdistetään perinteiseen hierontaan. Ihon läpi imeytyvät öljyt tehostavat hieronnan fyysistä vaikuttavuutta, lisäävät hoidon antamaa psyykkistä mielihyvää ja tuovat siihen mukanaan öljyjen parantavan vaikutuksen.

 

Nu skin-kiinteyttävä kasvohoito saa ihosi vaikuttamaan sileämmältä ja hehkuvammalta. Nu skin-vartalohoito poistaa selluliittia ja appelsiini-ihoa sekä ehkäisee niiden muodostumista. Hoito saa vartalosi tuntumaan energisemmältä, hoikemmalta ja kiinteämmältä.

 

Nu skin kasvohoidossa käytetään kasvogeelejä, jotka sisältävät ageLOC:in patentoidun teknologian. Niiden teho kohdistuu ikääntymisen näkyvien merkkien alkulähteille. Väsynyt ja stressaantunut iho tuntuu välittömästi raikkaalta ja virkistyneeltä, kosteutetulta sekä uskomattoman pehmeältä ja puhtaalta. Kasvohoito alkaa ihon puhdistuksella, jota seuraa konehoito Nu skin koneella. Ensimmäisessä vaiheessa ihohuokoset avataan ja esivalmistellaan Nu skin geelin avulla. Seuraavaksi ihohuokoset suljetaan ja iho kiinteytetään toista geeliä hyödyntäen. Nu skin koneen täsmähoitopäällä voidaan käydä läpi ongelmakohdat hoidon vaikutusta tehostaen mikäli siihen on tarvetta. Lopuksi iho puhdistetaan ja sille levitetään ageLOC future serum. Tämä tuote aktivoi ihon uusiutumista jopa 85%lla. Seerumin päälle laitetaan ageLOC radiant day, joka sisältää ainesosia jotka todistetusti mataloittavat pieniä juonteita ja ryppyjä 45%:lla.

 

Nu skin vartalohoidossa käytettävässä laitteessa on patentoitu ageLOC-johdinpinta, joka hyödyntää sykkivää galvaanista virtaa, jotta anti-ageing -vaikutukset käsivarsissa, vatsassa ja reisissä olisivat maksimaaliset. Hoito auttaa myös stimuloimaan, puhdistamaan ja virkistämään ihoa, mikä häivyttää vanhenemisen näkyviä merkkejä Vartalohoito alkaa ongelma-alueen ihon puhdistuksella. Seuraavaksi alueelle levitetään ageLOC Body shaping gel ja annetaan tämän selluliittia ja appelsiini-ihoa silottava tuote toimia yhdessä tehokkaan Nu Skin vartalokoneen kanssa. Näin se auttaa lisäämään soluenergiaa, mikä virkistää ja puhdistaa ihoa, samalla kun se häivyttää vanhenemisen näkyviä merkkejä. Vartalohoito viimeistellään ageLOC Dermatic effects voiteella joka kosteuttaa, kiinteyttää ja kiihdyttää solujen uusiutumista. Se sisältää myös aineosia, jotka ehkäisevät appelsiini-ihon ja selluliitin ilmaantumista samalla kun silottavat ihoa.

 

Korvakynttilähoito

Korvakynttilähoito on Pohjois-Amerikan alkuperäiskansoilta periytyvä hoitomuoto. Korvakynttilähoito on pehmeä hoitomuoto, joka auttaa esimerkiksi poski- ja nenäonteloiden tukkoisuuteen, päänsärkyyn ja migreeniin sekä korvatulehduksiin. Hoitomuoto poistaa korvasta kuona-aineita ja hoitaa korvaa kynttilän eteeristen öljyjen avulla.

 

Ultraäänihoito

Ultraäänihoito on syvemmälle lihaskudokseen kohdistuva hoitomuoto, joka lisää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa kudoksissa sekä nostaa kudosten lämpötilaa. Ultraäänihoitoa käytetään lihasten, jänteiden, nivelten ja nivelsiteiden hoidossa. Hoitomuotoa käytetään esimerkiksi lihaskouristusten ja liikunnassa saatujen kiputilojen hoitoon.

 

 

 

Meiltä myös

  • Biologiset, kotimaiset Marja Entrich- ihonhoitotuotteet koko perheelle.

  • TYKY-päivien hoidot henkilökunnallesi

  • Lahjakortit erilaisiin hoitoihin tai tuoteostoihin.

  • Pidämme myös kotiesittelyjä ja kauneusiltoja. Tervetuloa kysymään, tehdään sinulle yhdessä mieleisesi kauneusilta!

bottom of page